- pół kilo cielęciny pokrojonej w duza kostkę
- duza cebula pokrojona w plastry
- czerwona i żółta papryka (pokrojone w paski)
- słodka mielona papryka
- gruboziarnista sol, pieprz
- 2 łyżki mascarpone
- 2 łyżki wazowe bulionu
- szklanka pokrojonej natki pietruszki (lub kolendry - jak kto woli :))
wtorek, 14 czerwca 2011
Cielęcina w sosie paprykowym
Składniki:
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
mniam !:)
OdpowiedzUsuń:)
OdpowiedzUsuńwygląda naprawdę smakowicie...;)
OdpowiedzUsuńale Ty szalejesz z tym gotowaniem, a przecież jest Was tylko troje;D kto to wszystko zjada???
tucze mojego małżonka....ale pomimo tych ilości, które on zjada, efekty mojego chytrego planu są mało widoczne....:))
OdpowiedzUsuńtak podejrzewam wałśnie, że przytycie mu nie grozi...
OdpowiedzUsuń